ParsaDL

تبليغات

آخرين ارسالهاي انجمن
بازی های آنلاین لینک چکر آپلود سنتر پیش بینی مسابقات جام جهانی خروجی سایت رپید لیچ فال حافظ

بازگشت   ParsaDL > تالار سینما > سینمای ایران و جهان > سینمای هالیوود (Hollywood)

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-13-2009   #1 (permalink)
همیار انجمن

POSTER آواتار ها

تشکرهای ارسالی:: 1
از این کاربر1,928 بار در 1,841 پست تشکر شده است.

پیش فرض كتاب اسكار از سال 1927 تا 2006

از اونجايي كه علاقه زيادي داشتم كه كتابي در مورد اسكار داشته باشم و خيلي هم تو اينترنت و جاهاي ديگه گشتم نتونستم اين كتابو پيدا كنم البته سايت در مورد اسكار زياد هست ولي كتابي باشه در قالب pdf كه دسترسي به مطالب اون راحت باشه تا بحال نتونستم پيدا كنم حتي در اين سايت هم درخواست چنين كتابي داده بودم و ناچارا خودم دست به كار شدم و يه كتاب البته نه كامل آماده كردم در قالب يه فايل pdf كه در سايت آپلود مي كنم تا بقيه دوستان هم بتونن از اين كتاب هر چند ناقص استفاده لازم رو ببرن.

و بالاخره كتاب اسكار رو آماده كردم تمام مطالب كتاب برگرفته از سايت theoscarsite مي باشد در اين كتاب فقط از بهترين فيلم - بهترين بازيگر مرد و زن (نقش اول و دوم) - بهترين كارگردان و نامزدهاي هر دوره نامبرده شده است بهمراه عكس بهترين فيلم و بهترين بازيگر مرد و زن.

كتاب حتما داراي ايرادها و نقص هايي مي باشد لذا از دوستان در اين موارد راهنمايي مي خوام.

كتاب براي دوستداران سينما مخصوصا اسكار كتاب جالبي مي تونه باشه و يه منبع دم دست و تقريبا كامل هست مي تونين پرينت كنين همونطور كه من اينكارو كردم.
POSTER آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر از دوست گرامی جناب POSTER به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کردند:
قدیمی 05-12-2010   #2 (permalink)
کاربر ParsaDL

happypooya آواتار ها

از این کاربر0 بار در 0 پست تشکر شده است.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط poster نمایش پست ها
از اونجايي كه علاقه زيادي داشتم كه كتابي در مورد اسكار داشته باشم و خيلي هم تو اينترنت و جاهاي ديگه گشتم نتونستم اين كتابو پيدا كنم البته سايت در مورد اسكار زياد هست ولي كتابي باشه در قالب pdf كه دسترسي به مطالب اون راحت باشه تا بحال نتونستم پيدا كنم حتي در اين سايت هم درخواست چنين كتابي داده بودم و ناچارا خودم دست به كار شدم و يه كتاب البته نه كامل آماده كردم در قالب يه فايل pdf كه در سايت آپلود مي كنم تا بقيه دوستان هم بتونن از اين كتاب هر چند ناقص استفاده لازم رو ببرن.

و بالاخره كتاب اسكار رو آماده كردم تمام مطالب كتاب برگرفته از سايت theoscarsite مي باشد در اين كتاب فقط از بهترين فيلم - بهترين بازيگر مرد و زن (نقش اول و دوم) - بهترين كارگردان و نامزدهاي هر دوره نامبرده شده است بهمراه عكس بهترين فيلم و بهترين بازيگر مرد و زن.

كتاب حتما داراي ايرادها و نقص هايي مي باشد لذا از دوستان در اين موارد راهنمايي مي خوام.

كتاب براي دوستداران سينما مخصوصا اسكار كتاب جالبي مي تونه باشه و يه منبع دم دست و تقريبا كامل هست مي تونين پرينت كنين همونطور كه من اينكارو كردم.
پس کو؟
happypooya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-15-2010   #3 (permalink)
کاربر ParsaDL

rahman24 آواتار ها

از این کاربر 4بار در 1 پست تشکر شده است.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط happypooya نمایش پست ها
پس کو؟
راست میگه

کجاااااااااااااااااااااست لینک ؟؟؟؟؟
>:p>:p
rahman24 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
2006, از, استفاده, اول, براي, به, در, دوم, زن, سال, شده, كه, مورد, مي, نقش, هر, هم

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش