کاجول موکرجی متولد 5 آگوست 1975 در بمبئی می باشد .مادر او تانوجا از بازيگران قديمی و کهنه کار در باليوود بوده است و خاله او نيز نوتن از بازيگران بسيار مطرح سالهای دور سينمای هند بوده است که در واقع رکوردار دريافت بيشترين جايزه بهترين بازيگر زن می باشد .خواهر او تانيشا نيز به تازگی وارد سينما شده است . کاجول در تاریخ 24 فوريه در سال 1999 با آجی ديوگان ازدواج کرده و تقریباً از همون سا لها بسيار کم کار شد تا جايی که در سه سال اخير کاجول در هيچ فيلمی بازی نکرده است و تمام وقت خود را صرف اداره زندگی مشترک و رسيدگی به فرزندشان کرده است.
کاجول کار هنری خود را در سال 1992 با فیلم شيدايی (bekhudi ) در کنار کمال سادنا و مادرش تانوجا شروع کرد که در همان اولين تجربه نشان داد که می تواند به جايگاهی عالی در باليوود دست پيدا کند .او در دومين فيلم خود با شاهرخ خان در فيلم بازيگر (baazigar ) همبازی شد که اين فيلم سکوی پرتاب هر دوی آنها بود و همچنين مقدمه ای برای همکاريهای بعدی آنها که اين همکاری تا آخرين فيلم اکران شده کاجول ادامه داشته. فيلم بازيگر از ان دسته از فيلم هايی بود که بخاطر موضوع خاص خود به يکی از ماندگار ترين فيلم های هند تبديل شد.
کاجول در سال 1994 در فيلم بسيار موفق دلدادگی (yeh dellagi) در کنار آکشی کمار و سيف علی خان بازی کرد و حتی توانايی خود را در بازی در نقشهای کمدی به خوبی نمايان کرد. همچنين در سال 1995 زوج شاهرخ خان و کاجول بارديگر درکنار هم قرار گرفتند و در فيلم عاشقان عروسها را می برند (dilwal dulhaniya legayenge)حضور يافتند و موفقيتی چشم گير را در پی داشت به طوری که اين فيلم سومين فيلم پرفروش تاريخ سينمای هند می باشد و هنوز هم در برخی از شهرهای هندوستان به اکران در می آيد و اخيراً موفق شد تا رکورد 500 هفته اکران را کسب نمايد .کاجول در همين سال در فيلم کرن آرجون ( karnarjun) بار ديگر با شاهرخ خان همبازی شدو البته سلمان خان هم در اين فيلم حضور داشت و این فيلم نيز توانست موفقيت زيادی در کسب مخاطب داشته باشد .کاجول در سال 1997در 4 فيلم موفق بازی کرد که عبارتند از :عشق (ishgh) در کنار عامر خان و آجی ديوگان، راز (gupt)در کنار بابی دئول و مانيشا که در اين فيلم در نقشی منفی حضور داشت و بسيار عالی بازی کرد ، هميشه (hamesha) در کنار سيف علی خان ودر نهايت فيلم رويا در کنار پراپوو دوا که يک فيلم موزيکال می باشد.
کاجول در سال 1998 در فيلم فوق العادهيه طوری ميشه ( kuch kuch hota ) بار ديگر در کنار شاهرخ خان قرار گرفت که البته اين فيلم اولين حضور کاجول در کنار رانی موکرجی دختر عموی او می باشد که فيلمی بسيار عالی و پر فروش در کارنامه کاجول به حساب می آيد .او در سال 1999 در فيلم دل چکار کنه (dilkya kare ) در کنار آجی ديوگان و ماهيما چودری قرار گرفت و با بازی تاثير گذار خود مهر تاييدی بر توانايی خود زد.او درسال2001 بافيلم گاهی تلخ گاهی شيرين(kuch khatti kuch meethi) در کنار سونيل شتی و ريشی کاپور قرار گرفت و در نهايت در همين سال بعد از بازی در فيلم گاهی خوش گاهی غم (kabhi khushi kabhi gham ) در کنار آميتا بچن و شاهرخ خان از سينما خداحافظی موقت داشته و تا اين لحظه هيچ فيلم ديگری از او اکران نشده است.
جايزه هايی که دريافت کرد :
بهترين بازيگر زن تازه کار در سال 1992 برای فيلم شيدا بهترين بازيگر زن در سال 1995 برای فيلم عاشقانه عروس را می برد در سال 1997 برای فيلم راز درسال 1998 برای کوچ کوچ هوتاهه در سال 2001 برای گاهی خوشی گاهی غم و جايزه بهترين چهره سال در 2001 برای فيلم گاهی خوشی گاهی غم
خانا به جز او فرزند ديگري نيز دارند ، سونيا خواهر او كه از هريتيك بزرگتر است. راكش روشن هنرپيشه قديمي سينما بود كه سال ها قبل و دركنار آميتا باچان و ريشي كاپور ، جيتندرا و..... كار مي كرد اما او هيچ گاه ستاره نبود و شهرت و محبوبيت زيادي نداشت بعد از مدتي نيز از بازيگري فاصله گرفت و به كارگرداني و تهيه كنندگي روي آورد. در ابتدا فيلم هايي او فروش بسيار خوبي داشتند و حتي كارن آرجون ساخته او در سال 1995 به يكي از پرفروش ترين فيلم هاي تاريخ سينماي هندوستان تبديل شد كه به مدت پنج سال بر روي پرده سينماها باقي ماند. اما كم كم فروش فيلم هاي او پايين آمد و حتي كويلا ساخته او در سال 97 نيز نتوانست فروش چنداني پيدا كند. بعد از مدتي و با شكست هاي پي در پي راكش روشن مقدار بسيار زيادي از سرمايه خود را از دست داد و برايش به جز خانه و اتومبيلش چيز ديگري باقي نمانده بود. و اين همان زمان بود وقتي كه پسرش هريتيك درس خود را تمام كرد وقصد داشت به آرزوي ديرين خود كه ورود به باليوود بود جامه عمل بپوشاند. و راكش روشن تصميم گرفت دراين راه همراه پسرش باشد و به او كمك كند. او از موفقيت هريتيك مطمئن بود پس با فروش تمام سرمايه اش و قرض هايي كه از دوستان و آشنايان گرفت شروع به ساخت جديدترين فيلم خود كرد او كاهوناپيارهه را براساس تمام تجربيات خود از عرصه سينما و با صرف هزينه هاي بسيار ساخت. كاهوناپيارهه در سال 2000 اكران شد و فروش آن باور نكردني بود. هريتيك خيلي زود به مرد اول سينماي هندوستان و محبوب قلب ها تبديل شد. هريتيك روشن در دسامبر 2000 ودر حالي كه در اوج موفقيت قرار داشت بدون توجه به هيچ چيز تصميم به ازدواج كرفت او در بيستم دسامبر با سوزان خان دختر سانجي خان يكي از دوستان پدرش ازدواج كرد. او و سوزان پنج سال بود كه يكديگر ار مي شناختند و به هم علاقه داشتند. سوزان دختر سانجي وزرين خان است طراح لباس است . زيد خان برادر كوچكتر سوزان است كه بعد از مدتي او هم وارد سينما شد. مراسم ازدواج هريتيك در خانه عموي سوزان ، فيروزخان (پدر فردين خان) در بنگلور برگزار شد. وبه خاطر اينكه سوزان مسلمان وهريتيك هندي بود مراسم با توجه به اجراي كامل تمام آداب ورسوم هر دو دين صورت گرفت. اما هريتيك و سوزان در ژانويه همان سال بعد از بازگشت به بمبئي جشني ترتيب داده و ازتمام ستارگان و دوستان خود در آن جا پذيرايي كردند. هريتيك بعد از مدتي رابطه بسيار خوبي با دوست و همكار خود پريتي زينتا پيدا كرد و پريتي به يكي از صميمي ترين دوستان او و سوزان تبديل شد. به جز پريتي هريتيك رابطه خوبي با زيد خان ، برادر سوزان دارد زيد پسر 25 ساله سانجي خان است و سانجي به جز او وسوزان دو دختر ديگر نيز دارد. زيد در ابتداي ورودش به سينما با ايشا ديول در چورالياهه تومنه همبازي شد و بعد از مدتي رابطه بسيار صميمي بين آن دو به وجود آمد. اما در سال 2003 اين رابطه برهم خورد و بعد از مدتي زيد با دختري به نام مالايكا آشنا شد و آن دو در سال 2004 با يكديگر نامزد شده و قرار است به زودي ازدواج كنند. بعداز مدتي رابطه زيد و ايشا ديول باز هم خوب شد اما آن ها اين بار به دوستان صميمي تبديل شدند. زيد خان و مالايكا قرار است به زودي زود با يكديگر ازدواج كنند.
محل تولد: تاميل نادو
قد : 5 فوت و 10 اينچي (178 سانتي)
نسبت هنری: خواهر او شامیتا شتی نیز هنرپیشه است .
شيلپاي 5 فوت و 10 اينچي (178 سانتي)از آن دسته مدلهاي بود كه به هنرپيشگي روي آورد.او در 8ژوئن سال 1975در تاميل نادو متولد شد.او تاكنون با هنر پيشه هاي مطرح فراواني چه شمالي وچه جنوبي همبازي بوده است.در زير تعدادي سوال شخصي هست كه خود شيلپا جواب داده.
كتاب مورد علاقه :من علاقه چنداني به مطالعه ندارم.فقط دوست دارم كتابهاي طنز بخونم.
فيلم مورد علاقه(هندي و هاليوودي):از فيلم هاي هندي پادوسان و چلباز و از فيلمهاي هاليوودي اشكها و لبخندها و داستان ما.
هنرپيشه هاي مرد مورد علاقه :آميتاب باچان و تام كروز و مل گيبسون.
هنرپيشه هاي زن مورد علاقه :سري دوي و جوليا رابرتز.
شخصيتهاي كارتوني مورد علاقه:تام و جري.
دوست داري براي تعطيلات به كجا سفر كني؟ :مالويدس و هاوايي.
ادكلن مورد علاقه :من بيشتر ادكلن مردونه دوست دارم و اون ادكلنهايي را كه هميشه پدرم استفاده مي كرد مصرف مي كنم.
ورزش مورد علاقه :واليبال.
مجري تلوزيوني مورد علاقه :كبير بدي.من هميشه عادت داشتم كه براي سريال اون به نام سندوكان منتظر بشم.
موسيقي مورد علاقه :بستگي به موقعيتش داره.
نقطه قوت :خانواده ام.
نقطه ضعف :باز هم خانواده ام.
از چه چيزي وحشت داريي؟ :از دست دادن عزيزانم اینم لیست فیلمهاش :
Phir Milenge
Garv
Dil Churake Chal Diya
Darna Mana Hai (2003)
.... Gayathri
Junoon
Karz (2002)
زمان تولد :۲ نوامبر ۱۹۶۵
نشان ستاره ای :
محل تولد : Talwar nursing Home در دهلی
قد :۵ فوت ۶ اینچ
ملیت :هندی
دین :اسلام
تحصیلات :فارغ التحصیل کالج Hensraj دانشجوی فوق لیسانس ارتباطات عمومی (فیلم سازی )در دانشگاه Jamiya Miliya islamiya, New Delhi (بعد از یک سال دانشگاه را ترک کرد .
پدر :مرحوم تاج خان فوت شده در سال ۱۹۸۱ بر اثر بیماری سرطان
شغل پدر :وکیل و مبارز ازادی
مادر :مرحوم لطیف فاطیما فوت شده در سال ۱۹۹۱
شغل مادر :دادرس دادگاه
خواهر :شهناز خان
وضعیت تاهل :متاهل (تاریخ ازدواج :۲۵ اکتبر ۱۹۹۱ )
همسر :گوری چیبر (متولد ۸ اکتبر ۱۹۷۰)
فرزندان :اریان (متولد ۱۲ نوامبر ۱۹۹۷)-سوهانا (متولد ۲۳ می ۲۰۰۰)
چیزهایی که به وجد میارنش :باران - بازیهای کامپیوتری -کامپیوتر-کتاب .
از چیزهایی که متنفر است :دورغگوها -صبح زود-گرما .
ماشین در حال حاضر :پازیروی البالویی -بی ام و -هیوندا سانتر .
برنامه های تلویزیونی مورد علاقه :همهی برنامه های کانال Discovery
زمانی دورغ می گوبد :که نمی خواهد دل کسی را بشکند .
به یاد ماندنی ترین لحظه :روز ازدواج و زمانی که جایزه ی فیلم فیر را گرفت .
بدترین لحظات :زمان فوت پدر و مادرش .
فلسفه ی زندگی :حتی وقتی که گرسنه نیستی فقط حریص و تشنه ی بدست اوردن باش.
نوشیدنی مورد علاقه :نوشابه ی پپسی .
میترسه از اینکه :دستهاشو قطع کنند چون دستهاشو خیلی به کار می بره !
کتاب مورد علاقه : Guid to the Galaxy نوشته ی داگلاس ادامز
نقشی که خیلی دوست داره بازی کنه :جمیز باند-بت من.
نقش مورد علاقه از فیلم هایش :کبهی هان کبهی نا .
غذای مورد علاقه :تندوری چیکن !
اگه بازیگر نبود :افسر ارتش یا معلم مدرسه می شد .
بازیگران مورد علاقه :امیتا باچان -دیلیپ کومار-ریشی کاپور. دوست داره با اينا همبازی باشه(مرد): سانجی دات - آنيل کاپور - جکی شروف - ريتيک روشن - سلمان خان دوست داره با اينا همبازی باشه(زن): جوهی چاولا - مدهوری ديکشيت - کاجول کلمه ای که هميشه بکار ميبره:!
Let's do it